Carkits

 
Inbouw carkit
 
Bij ons is het ook mogelijk uw SAAB te voorzien van een handsfree
carkit systeem. Wij werken voornamelijk met Parrot maar het is ook
mogelijk een ander type carkit in te bouwen naar uw keus. Hieronder
vindt u een paar veelgebruikte carkits. De modellen lopen uiteen van
vrij makkelijke en simpele types tot zeer uitgebreide types met
verschillende functies. Zo is het ook mogelijk uw muziek af te spelen
vanaf uw mobiele telefoon of vanaf een geheugenkaartje en heeft u
uw telefoonnummers altijd bij de hand via de telefoonboek optie die via
uw carkit te bedienen is.
 
 

 

De Parrot CK-3100 is een bluetooth carkit zonder poespas en beschikt over alle broodnodige functies. Deze Parrot carkit koppelt automatisch met uw bluetooth telefoon en heeft een overzichtelijk display.

Het scherm van de Parrot CK-3100 geeft alle informatie duidelijk weer, waaronder caller-ID, operator, bereik of recente oproep. U kunt voortaan uw beide handen aan het stuur houden en veilig bellen, zonder het risico te lopen dat u een boete krijgt.

 


De Parrot MKi-9200 bluetooth carkit is net weer een stap hoger dan de Parrot MKi9100. Het verschil zit hem in de mogelijkheid om een SD-kaart te gebruiken en het grote heldere display. Daarnaast is de Parrot MKi-9200 uitermate geschikt voor de I-phone en/of Ipod.

De Parrot Mki-9200 carkit is gemaakt voor bestuurders die opzoek zijn naar gemak. Deze stijlvolle en praatgrage papegaai zorgt ervoor dat uw telefoon in uw zak kan blijven zitten. De telefoon wordt automatisch gekoppeld met de Bluetooth carkit en geeft netjes alle telefoontjes door. U kunt telefoontjes plegen volledig spraakgestuurd of met uw afstandbediening.

De Parrot MKi-9200 beschikt over ruisonderdrukking en een externe dubbele microfoon, waardoor u altijd perfect te verstaan bent.

Bluetooth Carkit & Multimedia

De Parrot MKi-9200 is niet alleen meer een bluetooth carkit, maar ook een carkit met verschillende aansluitmogelijkheden. U kunt op deze carkit ook uw Ipod, I-phone, mp3-speler, SD-kaart, Externe harde schijf of USB-stick aansluiten. U kunt simpel uw muziekmedium aansluiten (ook via bluetooth) en genieten van uw favoriete muziek, over de originele autospeakers.

Multipoint bluetooth - twee telefoons tegelijk aan uw parrot carkit

Sinds december 2012 heeft Parrot een update uitgebracht voor multipoint bluetooth. Hiermee kunt u twee telefoons tegelijk koppelen. Hiermee heeft u dus bijvoorbeeld uw zakelijke telefoon en prive telefoon tegelijk gekoppeld.

Geavanceerde geluidstechniek (DSP)

De Parrot MKi-9200 bluetooth carkit maakt gebruik van een dubbele microfoon voor een zo optimaal mogelijke geluidskwaliteit. U heeft geen last meer van echo’s, ruis en krakende klanken. U bent helder en duidelijk verstaanbaar.

 

 

De Parrot Mki-9100 bluetooth carkit is gemaakt voor bestuurders die opzoek zijn naar gemak. Deze stijlvolle en praatgrage papegaai zorgt ervoor dat uw telefoon in uw zak kan blijven zitten. De telefoon wordt automatisch gekoppeld met de Bluetooth carkit en geeft netjes alle telefoontjes door. U kunt telefoontjes plegen volledig spraakgestuurd of met uw afstandbediening.

De Parrot MKi-9100 beschikt over ruisonderdrukking en een externe dubbele microfoon, waardoor u altijd perfect te verstaan bent. De Parrot MKi-9100 gaat zelfs zo ver, dat uw SMS’jes voortaan worden voorgelezen en de concentratie bij het autorijden blijft.

Bluetooth Carkit & Multimedia

De Parrot MKi-9100 is niet alleen meer een bluetooth carkit, maar ook een carkit met verschillende aansluitmogelijkheden. U kunt op deze carkit ook uw Ipod, I-phone, mp3-speler of USB-stick aansluiten. U kunt simpel uw muziekmedium aansluiten (ook via bluetooth) en genieten van uw favoriete muziek, over de originele autospeakers.

Geavanceerde geluidstechniek

De Parrot MKi-9100 bluetooth carkit maakt gebruik van een dubbele microfoon voor een zo optimaal mogelijke geluidskwaliteit. U heeft geen last meer van echo’s, ruis en krakende klanken. U bent helder en duidelijk verstaanbaar.